Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2013. december 20., péntek

Etetni bolondulásig – karácsonyi könyvajánló


Az utóbbi időben nagyszerűbbnél nagyszerűbb szakácskönyvek kerültek a kezeim közé a T. bálint Könyvkiadó jóvoltából. Ez az a kiadó, mely a magyar háziasszonyok számára a legnagyszerűbb és leghasználhatóbb szakácskönyvek kiadását tűzte zászlajára.

Karácsonyi ajándékom pedig Lucinda Scala Quinn „Etetnibolondulásig” című szakácskönyve, mely a korábbiaktól is jobban elvarázsolt! Bízom abban, hogy nem nagyképűség részemről azt mondani, mintha csak én írtam volna.
Egyszerűségében nagyszerű házias ételek hétköznapi alapanyagokból, fortélyok, tippek, szenvedélyes előadásmódban egy, a hétköznapokban négy férfi éhségét csillapító mesterszakácsnő (üzletasszony, műsorvezető, konyhafőnök) tollából.

Minden étel, minden mondat szívemből szól, a receptgyűjteményben szereplő ételek jórészét nap, mint nap készítem családom számára. Ennek tükrében állíthatom, hogy minden olvasóm és rajongóm tetszésére válik ez a szakácskönyv, hiszen a szerző és ételei hihetetlenül közel állnak ételfilozófiámhoz és temperamentumomhoz.
Szeretném megemlíteni, ami különösen ínyemre van a könyvben, hogy jó néhány kedvenc spanyol ételem is helyet kapott a gyűjteményben!

Nagyszerű karácsonyi ajándék ez a könyv, de mivel az év 365 napból áll, bármely alkalomra kiváló ajándék, vagy egyszerűen az igazán használható szakácskönyvtárunk egy jeles darabja lehet a T. bálint Könyvkiadó gondozásában.


Szívesen ajánlom mindenki figyelmébe további kedvenceimet a kiadótól, melyeket szívesen ütök fel egy-egy ötlet, vagy fortély kedvéért nap, mint nap:

Neil Perry – Jól enni, jól lenni

Jól enni, jól lenni





Rachel Allen – A család kedvencei

Csőben sült sajtos penne – majdnem sajtos makaróni by Rachel Allen



Michel Roux – Tészta varázs



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails