Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2011. december 29., csütörtök

Szilveszteri menüajánlat: tartalmas, újév köszöntő levesek 2. rész

Lucskos káposzta bőrös sertésfejhúsból, füstölt sertésnyelvvel, kaprosan, csomborosan







Komótosan, cserépben főtt zöldséges bableves marhapörkölt alapon. Váncsa István melléklettel







Tárkonyos-citromos malacragu leves barna csiperkével







Hétvégi lakoma csülökből és fejtett babból 1. rész: zöldséges, csülkös bableves







Majdnem legényfogó leves: borjúból, zöldbabbal, tárkonyosan








Csütörtöki menü: Ärtsoppa, azaz svéd sárgaborsó leves gazdagon, és áfonya lekvárral töltött palacsinta







A Nem vagyok mesterszakács receptválogatás fejezeteit itt gyűjtöm. 

2 megjegyzés:

Related Posts with Thumbnails