Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2011. október 10., hétfő

Őszi pillanatképek. Vajon hol jártunk?


Kíváncsi vagyok rá, milyen gyorsan találjátok ki, hogy nem olyan régen hol jártunk kirándulni. Azért gondoltam, hogy először kitalálósdiban teszem fel a kérdést, ugyanis a kirándulók jó része – ahogyan a képeken is látszik – nem itt nézelődött.

Az óváros „tenyérnyi”, de gyönyörű, mégsem itt vannak például a leglátogatottabb éttermek, büfék, fagylaltozók. Nem először teszünk itt sétát az óvárosban, máskor sem volt másképpen. Keveseknek jut eszébe az óvárosban is sétálni egyet, itt ebédelni, enni egy fagyit vagy süteményt. Nem is tudom, de 100-200 méterre nagy tömegeket vonzottak számomra kevésbé igényesnek tűnő büfék és kirakodóvásár.

Semmiképpen nem akarok én itt pálcát törni, pusztán lehetséges, hogy sokan azért nem jutnak el az óvárosig, mert egyszerűen nem sétálnak el eddig. Így azt sem tudják, mit veszítenek.

Ha megvan a megoldás, akkor átírom a címet és kiegészítem a képsorozatot, immár a városra jellemzőbb képekkel.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Néhány perc leforgása alatt meglett a helyes megfejtés! Igen, Tokajban és Tokaj-Hegyalján kirándultunk.

Sajnos pótlólag nehéz volna képeket feltölteni, hogy a "kitalálósdi" rész is a helyén maradjon, így egy másik részben töltöttem fel a többi képet, melyet Tokajban tett kirándulásunk alkalmával készítettem. A második rész itt található.








3 megjegyzés:

Related Posts with Thumbnails