Szenvedélyesen szeretek enni, főzni és utazni. Egy ideje itt írok ezekről a szenvedélyekről ...

2011. április 22., péntek

Húsvéti menüajánlat: még több disznóság

Hétköznapi disznóságok: házi csülöksajt





Fűszeres frissen sült karaj, lila és póréhagymával, zöldpaprikával, paradicsommal, bacon szalonnával, és vegyes sajttal sütve


Paraszt kolbásszal göngyölt sertéskaraj selymes-savanyú kucsmagomba főzelékkel, lecsópürével


Hétvégi lakoma csülökből és fejtett babból. 1. rész: zöldséges, csülkös bableves


Hétvégi lakoma csülökből és fejtett babból. 2. rész: füstölt csülökpecsenye köményes juhtúróval sütve, lila babsalátával, kakukkfüves cikkburgonyával


Egyben sült sertés szűzpecsenye parmezános– oregánós tócsnival és fokhagymás spenóttal


Borzaska, azaz sertéskaraj szeletek fűszeres-reszelt krumplis párizsi bundában kétféle aiolival


Szendvicsvarázs: gigantikus malaccsászár szendvics, ropogós, szárított paradicsomos toszkán kenyérrel, és sok zöldséggel






2 megjegyzés:

  1. Nohát, kihagytam a pisztáciát!
    "füstölt csülökpecsenye köményes juhtúróval sütve, lila babsalátával, kakukkfüves cikkburgonyával" Nyami !

    VálaszTörlés
  2. Most az a kérdés melyiket válasszam!:-)
    A szárított toszkán paradicsomos kenyérnek hol találom a receptjét?Annyira jól néz ki ez a giga szendvics!

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails